MENU
Gezouten ansjovis - stracciatella- gepofte kappertjes - grissini - 12 jaar oude balsamico
Plank met een selectie van de chef (prijs per persoon)
Citroen - peterselie - knoflook prijs per stuk
Verse burrata - waterkers - roodlof - pistache - basilicumolie - citroendressing
Gegrild brood - pomodori -buffelricotta - olijfolie - knoflook - parmezaanse kaas
Rundvlees - pane carasau - truffel straciatella - aardappel chips - basilicum olie - parmezaanse kaas
Boeren paté - mostarda pere - brood krokanten - cavolo nero - gepofte kappertjes
Stracciatella - rode ui - 12 jaar oud balsamico
D.O.P. Siciliaanse groene olijven - citroenolie
Boerenbrood - gerookte artisjok crème - olijfolie - zeezout
De beste mortadella "favola" uit Bologna, gecombineerd met de beste parmaham (16 mnd) van Giovanni Ferrari - brood krokanten - gerookte artisjok crème
Heeft u allergieën? Meld het ons!